Pääkuva Nappi oppipeliin
Facebook Instagram Twitter YouTube Blogger Tilaa uutiskirje

Yritysryhmässä yhdessä kehittäen

28.03.2019

Haluaisitko käydä katsomassa miten oman alasi yritykset toimivat muualla? Pitäisikö yrityksellesi kehittää uusia tuotteita? Kaipaisitko lisäkoulutusta? Haluaisitko lähteä messuille, mutta omat rahkeet eivät riitä? Voisiko kehittää toimintaasi yhdessä jonkun toisen yrityksen kanssa?

Jos nämä kysymykset herättivät mielenkiintosi, voisi yritysryhmähanke olla sinun juttusi.  Yritysryhmässä vähintään kolme yritystä voivat kehittää toimintaansa sekä yhteisissä osioissa että yrityskohtaisesti, kunkin yrityksen tarpeen mukaan.

Green care yhdistää Merikarvian matkailuyrityksiä

Hanke on neljän merikarvialaisen maaseutumatkailuyrittäjän yritysryhmähanke, jonka tarkoituksena on lisätä yrittäjien välistä yhteistyötä ja kehittää luonnon hyvinvointivaikutuksiin perustuvia Green Care -palveluita maaseutumatkailun toimintaympäristössä. Hankkeessa luodaan uusia palveluita uusille asiakaskohderyhmille ja markkinoille, hankitaan konsultaatiopalveluita omien palveluiden kehittämiseksi, tuotetaan viestintämateriaalia ja toteutetaan myyntikokeilu. Lisäksi yrittäjät parantavat osaamistaan ammatillisten täydennyskoulutusten ja kotimaan opintomatkan avulla.
Lue lisää yritysryhmästä.

Matkailuyrityksille kasvua Kiinasta

Hanke on viiden matkailun mikroyrityksen yritysryhmähanke ja toimenpiteenä yritykset tuotteistavat vetovoimaisia leirikoulutuotteita Kiinan markkinoille sopiviksi, heille kootaan markkinointimateriaalia kiinan kielellä (myös muita kieliä) ja osallistutaan Kiinan markkinointimatkoille yhdessä Visit Finlandin kanssa. Matkoilla osallistutaan matkanjärjestäjätapaamisiin, messuille ja Changzhoussa järjestetään yritysryhmälle matkailupalvelutuotteiden ja leirikoulutoiminnan esittely- ja markkinointitilaisuus ja tapaamisia.

Faktoja

•    mukana 3-10 yritystä
•    Tehdään sekä yhteisiä että yrityskohtaisia toimia
•    maaseutuyrityksille, mutta ei alkutuotantoon
•    hankkeella on aina hallinnoija
•    De minimis-tukea
•    Tuen määrä 75%

Jos kiinnostuit yritysryhmistä, ota yhteyttä ProAgria Länsi-Suomen yritysasiantuntijoihin:
Anne Heikintalo (Porin seutu) 050 5247 7145
Annina Luotonen (Pohjois-Satakunta) 040 661 9010
Sari Uoti (Rauman seutu) 050 552 1626