03.02.2015
Sikses parasta Aitoja makuja Satakunnasta -reseptivihko ja Sikses parasta Lähiruokamenu Satakunnasta -reseptivihko on saatavilla painettuna messuilla ja eri tapahtumissa. Lisäksi reseptivihkoja saa hankkeessa mukana olevilta toimijoilta.
Sähköisenä reseptivihot voi ladata tämän sivuston alalaidasta materiaalipankista.
Maukkaita kokkaushetkiä satakuntalaisen ruoan parissa!
03.02.2015
Aitoja Makuja -hanke järjestää yhdessä MTK-Satakunnan, ProAgria Länsi-Suomen, Pyhäjärvi-instituutin ja Satafood Kehittämisyhdistys ry:n kanssa tilaisuuden, joka on tarkoitettu kaikille suoramyynnistä ja elintarvikeyrittäjyydestä kiinnostuneille.
Aika Tiistaina 24.2.2015 klo 12.00–15.00
Paikka Villilän Kartano, Nakkila
klo
12.00 Voileipäkahvit
12.30 Apua suoramyynnin aloittamiseen – elintarvikelainsäädännön mahdollisuudet
projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus
13.45 REKO-toiminta – mitä se on?
Sanna Paala, REKO-rinki Pori
n. 14.00 Suoramyyntiyrittäjän puheenvuoro
Anneli Koivu / Koivun Tyrnitila
Matti Eskola / Eskolan Vasikanliha
n. 14.15 Maaseuturahaston tuet elintarvikeyrittäjälle
Asiantuntija Sari Uoti, ProAgria Länsi-Suomi
Keskustelua
15.00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus on maksuton. Kahvitarjoilun vuoksi ilmoittautumiset 19.2. mennessä:
satakunta@mtk.fi tai puh. 020 413 3540.
TERVETULOA!