Pelaa oppipeliä

Ammattikeittiöt – Haluatteko lisätä luomutuotteiden käyttöä?

26.03.2018

Luomutuotteiden käyttö ja kysyntä lisääntyvät ammattikeittiöissä koko ajan. Käytetyimpiä raaka-aineita ovat viljatuotteet ja maito, mutta myös muissa tuoteryhmissä on valikoimaa.

Satakunnan luomuhanke ”Uutta kasvua luomusta – osaamisella kannattavuutta Satakuntaan” suunnittelee maksutonta tiedotustilaisuutta koskien luomuraaka-aineiden käyttöä ammattikeittiöissä. Toivoisimme teiltä vinkkejä, mistä asioista koette tarvitsevanne lisätietoa sekä milloin ja missä tilaisuus olisi hyvä järjestää. Tilaisuus on maksuton.

 Tarvitsetteko tietoa:

  • luomun mahdollisuuksista ammattikeittiöissä
  • luomusta osana vastuullisuutta
  • kuinka lisätä luomutuotteiden käyttöä
  • luomutuotteiden vastaanotosta ja varastoinnista
  • luomusta ruokalistasuunnittelussa
  • kuinka kertoa luomuraaka-aineiden käytöstä ruokalistalla
  • luomun hankinnasta
  • Portaat luomusta -ohjelmasta
  • jostakin muusta aiheesta?

Toivomme teiltä vapaamuotoisia vastauksia kiinnostuksestanne ja aiheista 8.4.2018 mennessä sähköpostiin jaana.laurila@satafood.net. Lisätietoja luomuhankkeesta http://uuttakasvualuomusta.fi/